POZIV ZA UČEŠĆA NA MANIFESTACIJI „DAN PLANINARA BiH-GALICA 2014“

POZIV ZA UČEŠĆA NA MANIFESTACIJI „DAN PLANINARA BiH-GALICA 2014“

PLANINARSKI SAVEZ BOSNE I HERCEGOVINE i Planinarsko sportsko društvo „GALICA“ Turbe, su ove godine organizatori tradicionalne manifestacije:

„DAN PLANINARA BiH-GALICA 2014“. – S L E T

 
Slet će se održati u dane: 09. (subota) i 10. (nedelja) VIII 2014 godine, na Galici, prostor oko planinarskog doma „Galica“, (Turbe -Travnik, SBK, BIH)

Zbog toga, imamo čast i zadovoljstvo da vas kao izvršni organizatori Dana planinara BiH „GALICA 2014“ pozovemo na učešće u ovoj značajnoj smotri ljubitelja prirode i planinarstva u B i H.

Uz ovaj poziv i program dostavljamo Prijavni list, te molimo da isti popunite i vratite radi naših planskih i organizacionih aktivnosti. Isti možete pogledati ili preuzeti na WEB stranice: http://www.galica2009.webs.com

Molimo da obratite pažnju na dijelove Programa za koji imate interes u smislu Vašeg učešća u realizaciji manifestacije, a zahvalni smo ako na isti date svoje primjedbe i sugestije. Na raspolaganju vam stavljamo: E-mail; galicaturbe@gmail.com

Vašu Prijavu za učešće na Sletu, prema priloženom obrascu, očekujemo najkasnije do 30. Jula 2014 godine

Dobro došli na „DAN PLANINARA BiH-GALICA 2014“

PORUKE ORGANIZATORA

Svi učesnici moraju imati člansku iskaznicu sa važečom markicom za 2014 godinu.

Planinarska društva su dužni prijaviti svoj dolazak na ulazno-kontrolnoj tački, predati spisak učesnika, izvršiti uplatu kotizacije, te postupiti po uputama za smještaj. Na ulazno-kontrolnoj tački mogu se dobiti sva potrebna obavještenja.

Da bi se cjelokupan projekat što bolje organizovao, svim potencijalnim učesnicima šalje se poseban prijavni list koji sadrži upite za organizaciono – tehničke informacije neophodne organizatoru Programa.

Blagovremenim ispunjavanjem prijave značajno ćete pomoći i sebi i organizatoru da ova zajednička manifestacija bude što bolje organizirana.

Vaše sugestije i prijedloge čemo sa uvažavanjem razmotriti i po mogučnosti ugraditi u konačnu verziju programa.

Organizator nije predvidio sredstva za plačanje nastupa profesionalnim ni amaterskim umjetnicima i grupama. Obaveza je organizatora da svakom angažiranom umjetniku, kojeg vi pozovete obezbijedi iste uslove smještaja i ishrane kao i za sve ostale planinare.

Pravo učešća u svim takmičarskim disciplinama imaju isključivo članovi planinarskog saveza koje se dokazuje članskom kartom i markicom za 2014. godinu.

Očekujemo vašu podršku i pomoć u obogačenju kulturno – umjetničkih sadržaja programa „Planinarskog sijela“.

Svi učesnici manifestacije dužni su poštovati istaknuta upozorenja a naročito: poštovati kućni red, zabranu loženja vatre, zabranu upotrebe oružja, poštovati privatnu svojinu, čuvati prirodu i zaštičene biljne vrste.

 

ORGANIZACIONI ODBOR

Poziv   PRIJAVA   Vodic