Uručena zahvalnica načelniku Općine Centar, Srđanu Mandiću

Uručena zahvalnica načelniku Općine Centar, Srđanu Mandiću

Danas je načelnik Općine Centar Srđan Mandić, u prostorijama ove lokalne zajednice, ugostio predstavnike Planinarskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine na čelu sa predsjednikom Rasimom Radonjom.

Općina Centar, prošle godine finansijski je podržala pripreme za organizaciju svečane manifestacije povodom obilježavanja 130. Godina organizovanog planinarstva u Bosni i Hercegovini. Manifestacija je održana u Multimedijalnoj sali Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Načelnik Srđan Mandić se ovom prilikom iskreno zahvalio na posjeti Općini Centar, te predstavnicima saveza poželio mnogo sreće u daljem radu.

-Prije svega želim da vam se zahvalim što ste došli, kao i na zahvalnici koju ste mi uručili. Svjesni smo da je Opština Centar u malo boljoj finansijskoj poziciji od ostalih opština, te samim tim nastojimo da podržimo udruženja, saveze, organizacije ili pojedinace u skladu sa mogućnostima. Vama želim puno sreće i uspjeha u daljem radu Planinarskog saveza, a sljedeći put se vidimo na nekoj od manifestacija, jer ću se rado odazvati vašem pozivu, rekao je Mandić.

Predsjednik Radonja uručio je zahvalnicu načelniku Mandiću za nesebičnu pomoć Savezu.

Članak možete pročitati na: https://www.centar.ba/novost/18866/urucena-zahvalnica-nacelniku-srdanu-mandicu-