Planinarski domovi

Planinarski domovi

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je informirati Vas da je u toku izrada knjige o planinarskim domovima, kućama i skloništima u BiH. Izdavač će biti Planinarski savez BiH.

Cilj knjige je da se na relevantan način prezentiraju smještajni kapaciteti svih planinarskih društava koji djeluju na području Bosne i Hercegovine, sa nadom da će izdavanje ove publikacije pomoći promociji samih domova i njihove ponude.

Knjiga je namijenjena zainteresiranima u BiH, ali i u cijeloj regiji, pa tako i potencijalnim korisnicima iz daljeg inozemstva, kojih je iz godine u godinu sve više.

Kako bi ova publikacija bila što sadržajnija, preciznija i potpunija, a samim tim i Vaš dom/kuća/ sklonište biti će bolje promoviran, molimo Vas da popunite priloženi obrazac, dostavite tražene podatke i fotografije,  i pošaljete na   e-mail adresu.

Također nam je zadovoljstvo informirati Vas da je u fazi realizacije projekat Google mapiranja planinarskih objekata koji se nalaze na području Balkana, a Planinarski Savez BiH je nositelj dijela ovog projekta koji je vezan za BiH. To je dodatni razlog da nam u što skorije vrijeme dostavite tražene podatke u priloženoj tabeli.

Unaprijed zahvalni,

Predsjednik Saveza

Zehrudin Isaković

PSBiH obrazac domovi